Actiunea de sterilizare a cainilor cu stapan continua

Actiunea de sterilizare a cainilor cu stapan continua

Primăria Municipiului Giurgiu și organizaţia germană Deutschland sagt Nein zum Tiermorden continuă acțiunea de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, în zilele de 4 și 5 octombrie. De această dată, locația unde patrupedele vor fi sterilizate este hala de lângă sediul SC Giurgiu Servicii Locale, din strada Aleea Plantelor, nr. 25.

Sterilizarea este finanțată din fondurile organizației germane Deutschland sagt Nein zum Tiermorden, în urma unui protocol încheiat cu Primăria Municipiului Giurgiu, prin SC Giurgiu Servicii Locale.

Organizația germană își propune astfel să reducă înmulţirea necontrolată a câinilor la Giurgiu şi în acest scop va continua acțiunea derulată în data de 13 septembrie, în cartierul Obor. Atunci au fost sterilizați 52 de câini și 3 pisici, iar cinci căţei de talie redusă au fost reprogramaţi, întrucât aveau nevoie de anestezie specială.

Giurgiuvenii vor fi informați cu privire la posibilitatea de a-și steriliza gratuit câinii prin distribuirea de pliante din casă în casă și prin intermediul mass-mediei locale.

Ultima modificare: 22.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Saptamana Europeana a Mobilitatii, sarbatorita vineri si la Giurgiu prin desene pe asfalt

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.